Så gör du din kvinna nöjd

Här listar jag 7 fundamentala grundstenar i ett lyckat, magiskt och levande förhållande. Ur en kvinnas synvinkel. Kom ihåg att om ni spelar era kort rätt kan er vardag generera mindre gnäll och mer action mellan lakanen. *Att göra sin kvinna helt nöjd är förstås omöjligt, men lite nöjdare är bättre än inte alls, Läs och lär.

Ödmjukhet.
Det kan vara svårt att förstå när kvinnan sitter och rabblar och babblar om en massa saker som du som man kanske tycker är direkt ointressant eller irrelevant, men det är trots allt kvinnan du valt att leva med som yttrar sig om saker som HON tycker är viktigt och därför bör det finnas åtminstone lite intresse för vad hon har att säga. Du behöver nödvändigtvis inte ha samma åsikt eller tycka att ämnet är intressant men visa respekt för hennes tankar, åsikter och värderingar. Blir det för drygt så går det bra att smidigt avleda eller runda av samtalet så slipper hon känna sig kränkt. Flickvän kränkt = Tjuriga miner.

Generositet.
En man som klarar av att ge av sig själv helhjärtat är otroligt upphetsande. Generositet handlar i detta fall att genuint och självmant skämma bort din kvinna med uppvaktning och smicker och att till exempel utan någon hemlig agenda tillfredsställa din kvinna sexuellt för att DU vill ge henne det, se henne njuta. Inte för att du ska slippa dammsuga dagen efter.

(Uppvaktningsfasen ska EJ sluta efter ett visst antal månader ihop. Den magiska känslan som man har som nyförälskad går att återfå gång på gång om man inte blir för slö och bekväm.)

Kyskhet.
Nej, du kan vara lugn. Det är inte sexuell avhållsamhet som är poängen i denna dygd.

Det är att du och din sporadiskt hårda vän placerad söderut på din kropp ska förstå att trohet är en dygd som bör följas för att undvika kastrering.

Medmänsklighet.
Hur hett är det inte med en man som har förståelsen och ödmjukheten inför andra människors tragiska livsöden eller en man som utan problem unnar andra människor lycka och framgång? Intelligens och ett varmt hjärta kombinerat signalerar styrka, i sin tur trygghet vilket är något som dom flesta kvinnor söker hos sina män.

Avhållsamhet.
(…Är ett ord som är riktigt avtändande faktiskt, om det hade handlat om sex.)

Om du klarar av att prioritera din kvinna och ditt förhållande till henne, eller klarar av att balansera det med dina egna personliga intressen, vänner, sport och så vidare så får du automatiskt mindre klagomål och mer tid över till annat. + Ett gott samvete och en lycklig flickvän.

Tålamod.
Det är ibland riktigt svårt för en man att ha tålamod med sin kvinna. Med allt från hennes ”briljanta” idé att möblera om (igen), till att stå ut med hennes expojkvänner som hör av sig till att vänta på henne i timmar innan hon sminkat färdigt sig. Därför är det en dygd! Men tålamod inför diverse som gäller en kvinnas tankar och handlingar brukar få en kvinna att känna sig viktig, respekterad och speciell.

Flit.
(Det vill säga motsatsen till lättja.)
En kvinna söker en man som flitigt försöker lära känna henne på djupet, förstå hennes signaler och få henne att känna sig som den enda och som den bästa. En kvinna kommer aldrig känna sig manad av att gå ner på knä och ge dig ”the blow job of the century” spontant när du kommer hem från jobbet om du inte lyckas få henne att känna sig uppskattad. Inte heller om du är slö, slapp och likgiltig och får kvinnan att känna sig som en mamma istället för en flickvän.

De positiva följderna av detta blir i korta drag:

Ödmjukhet: Mindre gnäll, mer leenden.

Generositet: En kvinna som gör sig fin jämt, för DIN skull.

Kyskhet: Du får behålla det du har mellan benen, helt.

Medmänsklighet: En kvinna som är stolt över dig! Och inte jämför dig med hennes ex.

Avhållsamhet: Mer kvalitets tid med dina intressen, med gott samvete och en nöjd flickvän.

Tålamod: Mer sex!

Flit: Spontana gåvor i natura!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *