Känslan av ett nystädat hem, obeskrivlig ellerhur!?

Hej Gänget, hoppas ni haft en grym helg! Jag har shoppat alldeles för mycket om jag ska vara ärlig. Det ger både bra och dåliga känslor. Jag gjorde många bra dealer på saker jag tänk köpa under en period så det är toppen. Däremot så gick det åt alldeles för många tusenlappar. Jag fick ett mail från ett bolag som jag investerar pengar genom att dom utmanar till att istället för att shoppa ska man lägga pengarna på aktier och fonder. Jag fick genast dåligt samvete och satte in några tusenlappar där med. Så nu känner jag att det ändå jämnat ut sig en del i alla fall.

Något jag lagt mindre tid på nu under helgen är städning, så jag skulle verkligen behöva röja undan en del här hemma. Jag har dock köpt en ny byrå nyligen som jag inte tagit mig tiden till att skruva ihop så det är något jag bör ta tag i först så att jag får undan allt som ligger och väntar på ny förvaring. Jag har spritt ut alla delarna i vardagsrummet också vilket skapar ännu mer kaos än det redan är.

Såhär ska ett städat kök se ut!

 

På tal om städning så måste jag ändå säga att det är något som verkligen får en att må bättre ända in i själen. Jag älskar verkligen känslan av ett riktigt rent och städat hem. Doften av rengöringsmedel när man kommer in genom ytterdörren efter en lång arbetsdag. Ni vet när det värken i ryggen osv och man känner sig sådär lagom sliten. Så är det SÅ skönt att med gott samvete kunna slänga sig på soffan och njuta av någon sjysst serie. Har ni sett serien Yellowstone? Jag är helt inne i den nu. Tycker den är riktigt bra! Det är nog inte den bästa serien jag sett men den duger helt klart. Det släpps alldeles för få riktigt bra serier nu för tiden tycker jag!

Hemstädning

För er som inte redan testat det så vill jag tipsa om att anlita hemstädning. Jag brukar ha en firma som kommer hit varannan vecka. Jag tycker det är lagom för min del då jag håller det hyfsat städat och fint här hemma på egen hand. Och jag måste säga det, gud vad jag älskar när dagen är här med stort D och städfirman kommer. Är ni sugna på hemstädning i Stockholm så vill jag tipsa er om att kika in på Rozen cleans hemsida. Dom är riktigt duktiga!

 

Skinande sent badrum, det bästa som finns!

Ta hand om er nu alla, unna er lite lyx i vardagen och gå in på Rozen cleans hemsida. Om ni är osäkra så testa en gång bara?

Kram Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *