Snart dags för halloweenfest!

Hej gänget! Hoppas läget är bra och att ni känner er klara med sommartider för att välkomna en riktigt mysig höst!

Jag älskar hösten i och med alt mys med tänds ljus, brasa, härliga stickade tröjor och mjuka sköna filtar i soffan. Under sommaren har jag sällan samvete till att lägga mig i soffan och kika på en film. Jag är mycket hellre ute och njuter av den svenska sommaren när man faktiskt har tillfälle till det. Hursomhelst så är det ju inte bara under sommartiden som man kan festa till det! Något jag älskar förutom höstmyset är halloween! En vän till min flickvän brukar alltid anordna en stor fest och middag för vänner och vänners vänner på halloween. Det kan jag säga brukar vara årets fest! Vi alla är så taggade och alla går all in på att hitta den bästa utklädnaden. Jag har turen att min flickvän är utbildad makeupartist så jag brukar överlåta den delen till henne. Jag vet att stora läskiga sår kan stå på schemat för i år. Tillsammans med något sexigt då såklart, då det är tema scary/naughty.

Har ni inte redan en fest planerad och bokad så tycker jag verkligen att det är dags att sätta igång! Vi har vår på en restaurang då det blir ett par hundra gäster, men för er som vill ha ett mindre event så vill jag rekommendera att ni tittar på catering. Det är verkligen ett bra koncept om ni frågar mig. Att anordna fester med många personer då mat och dryck ska finnas tillgängligt är väldigt jobbigt och det kräver en hel del planering. Att man då kan få möjlighet att välja mat från olika restauranger efter smak och få allt hemlevererat i tid skulle jag säga att helt klart är värt pengarna!

Catering fungerar såklart även till vardag, för er som har företag så kan det vara ett perfekt alternativ om ni är en större grupp som skall äta lunch tillsammans och har ett pressat schema. På så sätt kommer maten att finnas på plats när det ska och det blir inget strul med många personer som ska välja osv. Det blir heller inget strul med bullrig restaurangmiljö och platsbrist.

Har ni inte redan gjort det så gå in på cateringfirmans hemsida och titta på de olika alternativen de har att erbjuda. Jag är säker på att de har något som passar alla tillfällen!

Kram på er och vill önska er alla en grym onsdag!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *