Vårens 6 snyggaste huvtröjor

Det perfekta hemmaplagget plockar nya stilpoäng.

Här listar jag sex hoodies-favoriter att möta våren i.

 

1. Prisvärt från Nike

749 kr

Nike vet hur man gör en perfekt hoodie, inga konstigheter. Den här modellen är delvis gjord av återvunnet material från varumärkets sneakerstillverkning. Vi älskar pastellfärgen!

 

2. Urtvättat från Saturdays

Ca 1 450 kr

Kultmärket Saturdays från New York har en trogen publik även utanför surfkretsarna. Den här huvtröjan har pigmentfärgats vilket ger den slitna och härligt ingångna looken.

 

3. Klassiskt från Pasadena Leisure Club

Ca 1 770 kr

För vänner av amerikansk preppystil blir det inte mycket bättre än så här. Blunda och se ett kaliforniskt universitet framför dig, med strålande sol och vackra människor.

 

4. Samlarobjekt från POLO Ralph Lauren

1 899 kr

Alla plagg som Ralph Lauren gör med den gulliga teddybjörnen skapar ett starkt ha-begär. Många av produkterna släpps i liten upplaga och får snabbt kultstatus hos samlare och fans.

 

5. Oversizat från Acne Studios

3 400 kr

Tung och matig huvtröja i en oversizad passform vilket gör den mer spännande än de flesta andra modeller. Det nedtvättade tyget passar fint till ett par svarta eller grå jeans.

 

6. Lyxigt från Celine

Ca 5 550 kr

Vårens it-plagg från årets designer och varumärke. Hedi Slimanes kollektion för franska lyxmodehuset Celine är enkel i sin form men har ändå allt som fashionistas önskar sig.

3 reaktioner på ”Vårens 6 snyggaste huvtröjor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *