Är nätdejting något för dig?

Samarbete med Dejtingsidor.nu

 

Hallå alla! Idag tänkte jag ta upp ett riktigt viktigt ämne, nämligen dejting!

Det här med nätdejting skulle jag säga är både lätt och svårt. Vi grabbar har det ju inte riktigt lika lätt som tjejer att få kontakt och uppmärksamhet på nätet. Men det är ju samtidigt sällan det händer IRL också.

Jag nätdejtade mycket för några år sedan. Jag har nog testat det mesta. Match.com, Happypancake och Tinder såklart. Alla tjänsterna har sina för och nackdelar. På Happypancake kan du skriva till vem du vill, det tycker jag är ett plus. Det blir inte lika ytligt utan du får ändå en chans att skriva något vettigt och charmigt för att ge ett bra intryck på så sätt. När det kommer till match så är det många av oss män som inte har något emot att betala för tjänsten, dock tror jag inte att det är lika många kvinnor som känner detsamma, vilket försvårar det hela en del. Tinder är enkelt. Du kan swipea på de du känner är intressanta och det finns väldigt mycket söta tjejer där. Här kan det dock bli lite svårare att få matchningar dock. Jag skulle säga att det både krävs bra bilder men också en vettig presentation för att du ska uppfattas seriöst. Det finns ju en hel del fuckboys där ute och jag kan förstå att tjejerna ledsnar på en massa dickpics som ramlar in i inkorgen. Nu går det inte att skicka bilder i direktmeddelanden på Tinder, det tror jag är bra. Även om jag som man inte hade tyckt det varit helt fel med någon extra och mer personlig bild på tjejen jag skriver med 🙂 skämtåtsido, jag tycker ändå att tinder är ett bra ställe för att träffa på nya människor som man kanske inte hade träffat annars.

För den som inte testat nätdejting och är sugen på att göra det så är mitt tips att lägga krut på bra bilder, det är väldigt viktigt. Sedan skulle jag även se till att lägga krut på just presentationen. Skriv gärna en presentation som visar på vem du är och hur livet skulle se ut tillsammans med just dig. Har familjen ett lantställe i Italien? Berätta då om era härliga sommarkvällar med gott rött vin och utsikt över vinfälten. Hur härligt och inbjudande låter inte det liksom?!

 

Lycka till med dejtandet!

 

/Mange

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *