Lackera fälgar eller motordetaljer

Samarbete med provexa.com

Som bilälskare är lacka om bilen ofta en självklarhet. Det gäller att ta bra hand om sin kärlek! Detta är kanske inget man tar på sig att göra på egen hand då det krävs talang för att få till det. Samt bra utrustning såklart. Sedan är det ett ganska stort projekt som kan vara skönt att lämna bort bara av den anledningen. Ett annat alternativ till vanlig lack är pulverlack där pulver läggs på genom elektrisk laddning och hög värme.

När det kommer till mindre detaljer skulle jag säga att pulverlackering är ett bra alternativ. Så om du lämnar in din bil på professionell lackering så passa även på att höra dig för om billackeringen utför lackering med pulverlack. Pulverlacken är oftast ett bra alternativ om du vill lackera om tex fälgar eller motordetaljer. Pulverlack är ett miljövänligare alternativ än vanlig lack men det är ändå väldigt tåligt.

Pulverlackering är en typ av lackering där pulver läggs på genom en process där pulvret görs statiskt med hjälp av en elektrisk laddning, pulverpartiklarna fastnar då på föremålet när de sprutas på med hjälp av tryckluft. Efter att man lagt på pulverlacken härdas ytan och det görs genom hög temperatur en viss tid. Efter att det kallnat så är pulverlackeringen färdig.

Resultatet av pulverlackering blir väldigt snyggt och frågar ni mig så tycker jag att det täcker väldigt bra. Det kan vara svårt att få till kanter och hörn med vanlig lack men det problemet försvinner med pulverlackering.

När det kommer till lackering och speciellt pulverlackering så är personalen på Provexa experter. Så om du är intresserad av att lacka din bil, några detaljer på din bil eller bara veta mer om pulverlackering så hör av dig till dem!

Vill önska er alla en fortsatt trevlig dag!

Hälsningar Magnus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *