Sexleksaker för män

I annonssamarbete med Sinful

 

Gókväll allesammans!

Hoppas ni har haft en bra start på veckan! Själv vaknade jag med ett strålande humör! Äntligen skiner solen och värmer börjar smyga sig på! Väderprognoserna ser riktigt bra ut framöver! Tankar på semestertider börjar komma och fantasin strömmar! Jag har länge velat bila till Champagne! Jag föreslog det förra helgen för min kära flickvän och hon lät rätt förtjust i mitt förslag! Det krävs lite extra planering med ställen att bo på på vägen osv med jag tycket att det skulle vara en riktigt härlig resa att åka på! Många av er tänker förmodligen nu på priset för diesel?! men jag är förberedd, köpte mig nyligen en Tesla model 3 som jag tänker mig att vi ska åka i. Det finns ju laddplatser överallt nu så det kommer gå toppen!

Åker man som par på en sådan resa så hoppas man såklart att det händer lite extra spännande saker även på hotellrummet! Men som man är man ju bara människa och inte en maskin även om man önskat det! Skämt åsido. Jag har ett samarbete nu med Sinful som säljer sexleksaker av ett brett utbud. Jag tänkte ta upp ett par förslag på hjälpmedel för att få till den där sista stjärnan i kanten på sexlivet.

 

Sensuva ON Bold Delay Gel för Män

 

Sensuva ON Bold Delay Gel för Män 29 ml 1

De flesta av oss har i perioder lite för lätt för att bli tillfredställda (tycker våra flickvänner och fruar) Vill du förbättra din uthållighet så kan jag rekommendera den här gelen som har en lätt bedövande effekt. Det leder alltså till att du kan hålla ut lite längre när du har sex med din partner. Även vid onani om så önskas.

 

Inverma Largo Penis Kräm 

Inverma Largo Penis Kräm 40 ml 1

Många säger att storleken inte har någon betydelse, men jag tror tyvärr inte riktigt att det stämmer. Och vem vill inte göra det bästa av det den har? Largo massage kräm har funnits på marknaden länge och är en väldigt hyllad produkt när det kommer till penisförstoring. Med produkten blir erektionen hårdare, fylligare och den varar längre.

 

För er som är singlar eller som även gillar att leka lite ensamma så vill jag också ge ett tips!

 

Fleshlight Girls Riley Reid Utopia

Fleshlight Girls Riley Reid Utopia  1

En bild säger mer än tusen ord som man brukar säga..

 

 

Det här är bara ett några av alla produkter de erbjuder! In och ta er en titt!

Trevlig kväll

/Mange

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *