Till männen som skickar dickpics – några råd

Under min tid som singel, genom kvinnliga bekanta och i det sociala flödet har jag hört mycket om märkliga beteenden från män som är så absurda att jag haft svårt att tro på dem. Jag är inte perfekt, men vissa handlingar kan jag verkligen inte sätta mig in i. Jag kommer här fokusera på ett av dessa fenomen och ge ett par råd till männen som ligger bakom dem.

Vem fan skickar en dickpic?

I mitt flöde på Facebook ser jag nästan dagligen statusuppdateringar, från kvinnor, som skriver något i stil med ”kan män sluta skicka bilder på era jävla könsorgan, jag kommer anmäla er”. Det ofta uttalade motivet bakom dessa bilder är att männen söker efter sex, vilket leder mig till frågan ”har någon man någonsin fått ligga för att han skickat en bild på sin penis?” jag umgås med många framgångsrika singelmän som berättar om sina möten med kvinnor, aldrig har jag hört någon säga ”hon var lite svår i början, men efter att jag skickade en bild på min mandom kunde hon inte stå emot längre”.

Ser män kvinnor som sexobjekt?

Kvinnor klagar ibland på att män objektifierar kvinnor, och sanningen är att det stämmer! Faktum är att män är biologiskt ”programmerade” till att tända på att se ett par bröst, en välformad kvinnorumpa och så vidare, vi behöver inte veta något om kvinnan eller ens se hennes ansikte för att få en omedelbar erektion. Troligtvis tänker dickpic-killarna att eftersom dom tänder på kvinnliga kroppsdelar måste kvinnor tända på manliga kroppsdelar, men så fungerar det inte. Visst kan en kvinna tända på att en man har breda axlar, men inte utan en större kontext. Se artikel till en studie om detta här.

För män är kvinnor sexobjekt, för kvinnor är män framgångsobjekt

I människans evolution har mannens strategi varit att ha sex med så många kvinnor som möjligt för att sprida sina gener. Kvinnans strategi har varit att hitta en man med bra egenskaper som ärvs av hennes avkomma, och därtill att hitta en man som kan ta hand om och beskydda henne och hennes avkomma under barnets uppväxt. På grund av detta söker kvinnan efter mer hos män än enskilda snygga kroppsdelar, hon ser till sådant som mannens sociala status, inkomst, hans beteenden, är han självsäker? Intelligent? Och så vidare.

Råd till männen som skickar dickpics

Jag utgår ifrån att män som skickar dickpics redan är välbekanta med pornografi varav den mesta är skapad för att tilltala mäns sexuella fantasier. Kvinnors motsvarighet till porr är ”romantiska noveller”. Om dessa… ehm… socialt missanpassade män vill lära sig något om kvinnors begär rekommenderar jag att dom kollar upp vad kvinnor går igång på, läs till exempel ”Femtio nyanser av honom” som är den mest framgångsrika erotiska bokserien genom alla tider riktade till kvinnor.

Vad fantiserar kvinnor om?

I kvinnors fantasier möter dom en man som oftast är någon kombination av följande: väldigt framgångsrik, lite farlig, självsäker, erfaren, oberoende, världsvan, stark och målmedveten. Så om ni vill attrahera kvinnor rekommenderar jag att ni arbetar på dessa egenskaper, ta tag i era liv, läs artiklarna här på Maskulint för fler råd. Män som skickar dickpics lyckas bara äckla och stöta bort kvinnor, ni riskerar att förstöra era egna rykten och bli anmälda, dessutom ger ni dåligt rykte till alla andra män.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *